Tijdelijke woonruimte Drenthe

Short Stay Midden Drenthe heeft 2 appartementen die zeer geschikt zijn als tijdelijke woonruimte Drenthe. In deze appartementen vind je een oase van luxe, rust en ruimte. Een ideale plek voor mensen die een tijdelijke woonruimte zoeken, omdat ze door privé omstandigheden tijdelijk geen huis ter beschikking hebben. Bijvoorbeeld tijdens een overbrugging van woonplek of een verhuizing. Onze Short Stay vind je in Beilen, wat in het hartje van Drenthe ligt.

Ontspannen dorpse omgeving

Short Stay Midden Drenthe is dé ideale locatie om tijdelijk te verblijven. Een ontspannen omgeving waar je zowel de gezelligheid van een dorp als de rust van de natuur snel en gemakkelijk kunt opzoeken. Beilen is een gezellig en actief dorp, met een grote diversiteit aan winkels. Hier kun je boodschappen doen of even lekker op een terrasje genieten van het weer. Bovendien worden er uiteenlopende activiteiten georganiseerd en ook in het naastgelegen Westerbork houden ze er een actief dorpsleven op na.

Tijdelijke woonruimte centraal in Drenthe

Onze tijdelijke woonruimte is gelegen op steenworp afstand van het station van Beilen. De A28 ligt bovendien op nog geen vijf minuten rij afstand. En wil je Drenthe op de fiets verkennen? Op zo’n 300 meter loopafstand van Short Stay is er de mogelijkheid om fietsen te huren.

Over Short Stay Midden Drenthe

Short Stay Midden Drenthe is de trots van Alie Bos en Alle Hendriks. Het pand is sinds 2014 eigendom van dit echtpaar, maar zat al jaren in de familie. Bij de overname zagen Alie en Alle de vele mogelijkheden van de woning dat meer leek op een bouwval, dan op het luxueuze verblijf dat het nu is. Werkelijk alles werd gestript en verbouwd en het complete huis heeft op de kop gestaan om te realiseren wat er nu is: een oase van luxe, rust en ruimte.

De appartementen zijn van alle faciliteiten voorzien om zelfstandig te kunnen wonen. Kortom de ideale tijdelijke woonruimte in Drenthe. Ben je geïnteresseerd? Neem dan direct contact op.

Tijdelijke woonruimte Drenthe

Onze luxueuze appartementen zijn voorzien van o.a.:

  • Televisie
  • Gratis WiFi
  • Eigen parkeerplek
  • Kookbenodigdheden
  • Bedlinnen en handdoeken
  • Wasgelegenheid
  • Luxe keuken met inbouwapparatuur
  • Contactloos inchecken
  • Fietsenstalling