Omgeving

De naam zegt het al; Short Stay Midden Drenthe is gelegen in het hart van de provincie, in het gezellige dorp Beilen. In de directe omgeving vind je dorpse gezelligheid, maar ook veel natuurlijk schoon. Van prachtige, uitgestrekte stukken heide tot heerlijk geurende bossen; Drenthe is een plek waar je écht even helemaal tot rust komt.

Centraal in Drenthe

Short Stay Midden Drenthe is gelegen op steenworp afstand van het station van Beilen. Een handige, centrale locatie, die geschikt is voor vakantiegangers die met het openbaar vervoer reizen, maar ook voor mensen die voor zaken in het noorden zijn. De A28 ligt bovendien op nog geen vijf minuten rijden. En wil je Drenthe op de fiets verkennen? Op zo’n 300 meter afstand van Short Stay vind je Fietsservice, waar je fietsen kunt huren voor een dag, een paar dagen of zelfs een week.

Beilen

Beilen zelf is een gezellig en actief dorp, met een uitgebreid winkelbestand. Hier kun je boodschapjes doen of even lekker op een terrasje genieten van het weer. Bovendien worden er – met name in de zomer – uiteenlopende activiteiten georganiseerd en ook in het naastgelegen Westerbork houden ze er een actief dorpsleven op na.