Appartementen

 

Het prachtige pand van Short Stay Midden Drenthe ligt op steenworp afstand van station Beilen, in het hart van de provincie Drenthe. De drie luxueuze, hoogwaardige appartementen aan de Stationslaan zijn volledig zelfstandig en van alle gemakken voorzien. Bovendien bepaal je helemaal zelf welke aanvullende faciliteiten je wilt. Housekeeping passen we aan op het aantal dagen of tijd dat je hier verblijft. We bieden service op maat. Wij verzorgen uw bed en bad linnen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger voor uw prive/sport kleding.

Alle appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en elk appartement heeft zijn eigen kenmerken. De Rose Garden heeft een meer romantisch interieur. De Art Room heeft een sfeer met kunst. Appartement De Garden Room heeft een eigen prive tuin. Het verschil zit ‘m in de aankleding en grootte.

Rondom Short Stay Midden Drenthe ligt bovendien een heerlijke tuin waar je kunt relaxen. Het is mogelijk om uw fietsen te stallen in de tuinschuur.

Appartement 1

Appartement ‘Rosegarden’

Bekijk appartement
Appartement 1

Appartement ‘The Art Room’

Bekijk appartement
Appartement The Garden Room

Appartement 'The Garden Room'

Bekijk appartement