Horeca

In de omgeving van Short Stay Midden Drenthe zijn diverse fijne eetgelegenheden. Een aantal daarvan hebben we voor je op een rij gezet.

De Rooie Kater in Beilen

Eetcafé De Rooie Kater ligt op steenworp afstand van Short Stay Midden Drenthe. Een gezellig restaurant waar je overheerlijke pizza’s kunt bestellen, maar ook terecht kunt voor diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Pala’s

Van falafel tot döner en van gamba’s tot zalmfilet; bij Pala’s in Beilen bestel je de meest overheerlijke mediterrane vis- en vleesgerechten. Een ongedwongen plek aan de Markt in Beilen, waar je zowel kunt afhalen als gezellig kunt eten.

Pizzeria Piccola Roma

Echt Italiaans eten doe je bij Piccola Roma. In het centrum van Beilen, gelegen aan het gezellig marktplein, kun je genieten van de meest overheerlijke pizza’s en andere Italiaanse gerechten. Bij Piccola Roma heerst een ongedwongen en gezellige sfeer. Een absolute aanrader tijdens een verblijf in Beilen.

De Cerck

Of je nu in de zomer bij ons verblijft of in de winter; dinercafé de Cerck is altijd een goed idee. De Cerck is een knus cafeetje in het centrum van Beilen, waar je gezellig kunt borrelen of een hapje kunt eten en waar regelmatig live optredens zijn.

Brasserie Diggels

Heerlijk informeel en sfeervol dineren met een goed glas wijn, prettige bediening en gerechten die goed op smaak zijn bereid. Brasserie Diggels, HET restaurant naast de kerk!
Met een geweldig terras voor de zomerdag, een gezellig restaurant en een heerlijk lichte serre.

De Turfsteker

Sinds 1932 staan zij bekend om kwaliteit, klantvriendelijke betrouwbaarheid en sfeer. Gelegen in Westerbork, het sfeervolle hart van Drenthe, is het heerlijk toeven in rust en ruimte. Het restaurant en zalencentrum is in 1985 een nieuwe weg ingeslagen: het restaurant is volledig verbouwd in traditioneel Ierse stijl en is vanaf toen Iers restaurant en Pub De Turfsteker.