Eten, drinken en uitgaan

In de omgeving van Short Stay Midden Drenthe zijn diverse fijne eet-, drink- en uitgaansgelegenheden. Een aantal daarvan hebben we voor je op een rij gezet.

Buiten barbecueën

Wat is er fijner dan genieten van een heerlijke, lange zomeravond? Een zomeravond met barbecue natuurlijk! Op het terras van Short Stay Midden Drenthe is het heerlijk vertoeven. Wil je genieten van een heerlijke barbecue, laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat er een speciale barbecue op locatie wordt gebracht én regelen bovendien voldoende lekkernijen waar je de hele avond van kunt genieten*.

Wil je barbecue in de winter? Ook dat kan geregeld worden!

* Vegetarisch of andere dieetwensen? Laat het ons dan even weten, dan houden we er rekening mee!

Uitgaansgelegenheden Beilen

De Rooie Kater in Beilen

Eetcafé De Rooie Kater ligt op steenworp afstand van Short Stay Midden Drenthe. Een gezellig restaurant waar je overheerlijke pizza’s kunt bestellen, maar ook terecht kunt voor diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Pala’s

Van falafel tot döner en van gamba’s tot zalmfilet; bij Pala’s in Beilen bestel je de meest overheerlijke mediterrane vis- en vleesgerechten. Een ongedwongen plek aan de Markt in Beilen, waar je zowel kunt afhalen als gezellig kunt eten.

Pizzeria Piccola Roma

Echt Italiaans eten doe je bij Piccola Roma. In het centrum van Beilen, gelegen aan het gezellig marktplein, kun je genieten van de meest overheerlijke pizza’s en andere Italiaanse gerechten. Bij Piccola Roma heerst een ongedwongen en gezellige sfeer. Een absolute aanrader tijdens een verblijf in Beilen.

De Cerck

Of je nu in de zomer bij ons verblijft of in de winter; dinercafé de Cerck is altijd een goed idee. De Cerck is een knus cafeetje in het centrum van Beilen, waar je gezellig kunt borrelen of een hapje kunt eten en waar regelmatig live optredens zijn.

Uitgaan in Drenthe

drenthe-shortstay

Er is zoveel te doen in Drenthe dat je wel een nachtje mag boeken. Zomerse festivals. De mooiste tentoonstellingen. Theaterspektakels in de open lucht. De TT op het circuit in Assen (natuurlijk!). Fietstochten, mountainbike- en wielerevenementen. Wandeltochten die je op de mooiste plekjes brengen. Of kom lekker struinen op één van de fairs of rommelmarkten. Check de maand wanneer je komt en je ziet het direct: in Drenthe beleef je het!