The Garden Room

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Je bent pas net ingecheckt in The Garden Room en je voelt je hier al thuis. Dat komt door de gemoedelijke sfeer die hier hangt dankzij alle zonnestralen die het appartement verlichten. De sfeer wordt door de prachtige inrichting alleen maar versterkt. In The Garden Room, jouw tijdelijke oase van rust, kom jij thuis. Het enige dat je te doen staat, is je koffer uitpakken en genieten.

Luxe, comfort en gezelligheid

Dit ruime appartement is gelegen aan de zijkant van het pand. Aan de voorkant kijk je uit op bruisend Beilen en aan de achterkant heb je de beschikking over een eigen achtertuin. De beige, witte en aardse tonen in het appartement maken het een warme thuishaven. Hier ontsnap jij in alle rust aan de haast van alledag. De lichte keuken bestaat uit een riant kookeiland met hoogwaardige apparatuur, meer dan genoeg opbergmogelijkheden en faciliteiten. Genoeg potten en pannen om een hele rijsttafel uit je mouw te schudden. Én een vaatwasser als dessert. Zet de pannen op het vuur, laat je gezelschap plaatsnemen aan tafel en kook de sterren van de hemel. Het appartement is geschikt voor twee gasten, maar eters zijn altijd welkom. In de ruime woonkamer, is het ’s avonds heerlijk vertoeven. Schoenen uit en zak lekker weg op de bank met een drankje of een goed boek. Daarnaast is het appartement uitgerust met snel internet en een goede tv aansluiting. Je blijft dus, ook in Beilen, op de hoogte van alles.

Naast een prachtige keuken en inrichting, beschikt het appartement over een aparte slaapkamer en ruime badkamer met regendouche en toilet. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van hoogwaardige kwaliteit waar je heerlijk in wegdommelt. De slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van het pand. ’s Ochtends sla je de terrasdeuren open en ontbijt je heerlijk in het zonnetje op eigen terras. Daarnaast is er voldoende kastruimte aanwezig om persoonlijke spullen op te bergen. Ook heb je de mogelijkheid om de was te doen en is er privé parkeergelegenheid voor auto en fietsen. Aan alles is gedacht; dat maakt The Garden Room uitermate geschikt voor een lang verblijf.

Zien we je snel?

Vraag naar de beschikbaarheid

 

  • Televisie
  • Gratis WiFi
  • Eigen parkeerplek
  • Kookbenodigdheden
  • Bedlinnen en handdoeken
  • Wasgelegenheid
  • Luxe keuken met inbouwapparatuur
  • Contactloos inchecken
  • Fietsenstalling
Vraag naar de beschikbaarheid