Boekingsvoorwaarden Short Stay Midden Drenthe

We heten je graag van harte welkom bij Short Stay Midden Drenthe. Voordat je gaat boeken, willen we je wijzen op onze boekingsvoorwaarden. Wil je de boeking wijzigen of annuleren, neem dan tijdig contact met ons op. We vinden samen vast een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Het is mogelijk om je boeking tot zeven dagen voor aankomst kosteloos te annuleren. Annuleer je de boeking later dan zeven dagen voor de aankomstdatum, dan zijn wij genoodzaakt om 100% van het bedrag in rekening te brengen.

In- en uitchecken

Inchecken is mogelijk vanaf 16.00 uur. Uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 uur. Kom je eerder dan 16.00 uur, dan kun je alvast je bagage bij ons achter te laten. Heb je andere wensen, laat het ons dan even weten. In overleg is veel mogelijk.

Bij ons kunt u contactloos inchecken…..wel zo handig……zo heeft u alle vrijheid.

Dubbele boekingen

Niets menselijks is ons vreemd. Het kan gebeuren dat er per ongeluk een dubbele boeking ontstaat. In dat geval zoeken we natuurlijk, in goed overleg met jou, naar een passende oplossing.

Bijkomende kosten

De vermelde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en service.

Verblijft u hier voor langere tijd dan komen we nader overeen.

Roken en huisdieren niet toegestaan

Het is verboden om in de appartementen van Short Stay Midden Drenthe te roken of verdovende middelen te gebruiken. Huisdieren niet toegestaan. De accommodatie leent zich niet echt voor kinderen. Feesten en partijen zijn verboden.