Boekingsvoorwaarden Short Stay Midden Drenthe

We heten je graag van harte welkom bij Short Stay Midden Drenthe. Voordat je gaat boeken, willen we je wijzen op onze boekingsvoorwaarden. Wil je de boeking wijzigen of annuleren, neem dan tijdig contact met ons op. We vinden samen vast een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Het is mogelijk om je boeking tot tien dagen voor aankomst kosteloos te annuleren. Annuleer je de boeking later dan tien dagen voor de aankomstdatum, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag in rekening te brengen. Bij annulering 24 uur voor incheck datum, rekenen we het volledige bedrag.

In- en uitchecken

Inchecken is mogelijk vanaf 16.00 uur. Uitchecken kan tot uiterlijk 11 uur. Kom je eerder dan 16.00 uur, dan kun je alvast je bagage bij ons achter te laten. Heb je andere wensen, laat het ons dan even weten. In overleg is veel mogelijk.

Dubbele boekingen

Niets menselijks is ons vreemd. Het kan gebeuren dat er per ongeluk een dubbele boeking ontstaat. In dat geval zoeken we natuurlijk, in goed overleg met jou, naar een passende oplossing.

Bijkomende kosten

De vermelde prijzen zijn exclusief € 1,50 toeristenbelasting p.p.p.n. en exclusief kosten voor het ontbijt. Wil je gebruik maken van het ontbijt, laat dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons weten. Wij zorgen voor € 15,00 per persoon voor een heerlijk ontbijt, waar je eveneens een lunchpakket van kunt maken.

Borg

Short Stay Midden Drenthe brengt € 100,- borg in rekening. We vragen je om dit bedrag bij aankomst te betalen; dit kan zowel contant als met pin. Als wij na vertrek geen schade aan het appartement of de inboedel constateren, ontvang je de borg contant of per bank van ons terug.

Roken en huisdieren niet toegestaan

Het is verboden om in de appartementen van Short Stay Midden Drenthe te roken. Ook zijn huisdieren niet toegestaan.