Boekingsvoorwaarden Short Stay Midden Drenthe

We heten je graag van harte welkom bij Short Stay Midden Drenthe. Voordat je gaat boeken, willen we je wijzen op onze boekingsvoorwaarden. Wil je de boeking wijzigen of annuleren, neem dan tijdig contact met ons op. We vinden samen vast een oplossing.

Annuleringsvoorwaarden

Het is mogelijk om je boeking tot zeven dagen voor aankomst kosteloos te annuleren. Annuleer je de boeking later dan zeven dagen voor de aankomstdatum, dan zijn wij genoodzaakt om 100% van het bedrag in rekening te brengen.

In- en uitchecken

Inchecken is mogelijk vanaf 16.00 uur. Uitchecken kan tot uiterlijk 11.00 uur. Kom je eerder dan 16.00 uur, dan kun je alvast je bagage bij ons achter te laten. Heb je andere wensen, laat het ons dan even weten. In overleg is veel mogelijk.

We hebben er voor gekozen om contactloos in te kunnen checken. Aangezien wij aan de richtlijnen van de RIVM willen voldoen vragen we op de dag van het inchecken of u klachten heeft zoals vermeld op de site van de RIVM.

Voor het inchecken maken we gebruik van een sleutelkluisje. Wel zo handig….  De gegevens krijgt u op de dag van het inchecken. Mocht iets niet duidelijk zijn of u heeft nog vragen, wij helpen u dan graag.

Dubbele boekingen

Niets menselijks is ons vreemd. Het kan gebeuren dat er per ongeluk een dubbele boeking ontstaat. In dat geval zoeken we natuurlijk, in goed overleg met jou, naar een passende oplossing.

Bijkomende kosten

De vermelde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en service.

Borg

Short Stay Midden Drenthe brengt € 100,- borg in rekening. We vragen je om dit bedrag bij aankomst te betalen; dit kan zowel contant als met een betaalverzoek. Als wij na vertrek geen schade aan het appartement of de inboedel constateren, ontvang je de borg contant of per bank van ons terug.

Roken en huisdieren niet toegestaan

Het is verboden om in de appartementen van Short Stay Midden Drenthe te roken. Huisdieren niet toegestaan. De accommodatie leent zich niet echt voor kinderen.